Website maken (responsive webdesign)

Mobiel, Internet, Intranet of Extranet

Responsive webdesign is een benadering van webdesign waarbij de web developer streeft naar een optimale webervaring voor diverse apparaten (van desktop computerschermen tot mobiele telefoons of tablets). Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface.

Groot of klein, internet of intranet, de website dient steeds professioneel te zijn, dit via representatief en functioneel "responsive webdesign" of webdevelopment.  Aan de hand van een duidelijk en overzichtelijke navigatiesysteem, wordt de website opgebouwd in een exclusief & doordacht concept.  Het zijn elke keer opnieuw belangrijke punten welke Stardekk nastreeft, om dan nog niet te spreken over onze scherpe prijzen !

Referenties!

stardekk heeft vele referenties en dus ook de nodige ervaring om van Uw website een pareltje te maken,...

Html, Dhtml, Active Server Pages, xml, java, MSaccess / sql database integratie, flash, photoshop, real audio & video, ... Misschien zijn dit moeilijke woorden voor U, maar laat dit gerust aan ons over, want dit is ons vak, wij hebben de know-how, de oplossing, u bij te staan bij de creatie & ontwikkeling van online en/of offline mediaprojecten.

Klik hier voor stardekk webdesign referenties

Onze voorwaarde: Prijs - kwaliteit!

Van kleine websites tot grotere database-gestuurde-websites, of spetterende Macromedia Flash presentaties, noem maar op ... steeds opnieuw creëren wij een innoverend concept & dit alles aan scherpe prijzen.

Ja, .. maar wat met de website updates ?

stardekk

Handig is ook onze Website Manager - CMS (Content Management System). Via deze handige webbased tool kunt u steeds op gelijk wel tijdstip en op eenvoudige manier, uw website zelf inhoudelijk aanpassen.

Zo blijft uw website steeds up-to-date zonder extra kosten te moeten genereren.

SEO & Website Restyling

Aarzel zeker niet ons te contacteren, wanneer U Uw bestaande website wenst te laten vernieuwen of inhoudelijk aan te passen ... Ook al werd deze door een collega-bedrijf geprogrammeerd ...

Wenst U meer informatie? Klik dan hier! want wij staan U graag vrijblijvend te woord.